İSTANBUL / SULTANGAZİ - Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürütmüş olduğu "Geleceğin Yazarları" adlı proje çerçevesinde okulumuz öğrencileri ile birlikte hazırladığımız "Küçük Kalemler" adlı şiir kitabımız çok yakında basım işlemleri tamamlanarak okuyucuyla buluşacak.

Nis

Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle ɑnıyoruz.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası çalışmaları kapsamında Bilim ve Teknoloji Haftası pano çalışması yapıldı.

Mrt

Uygulamalı dersler (Kuran-ı Kerim,Teknoloji Tasarım, Görsel Sanatlar, Müzik ve Beden Eğitimi) ders öğretmeninin planlamasına göre kendi dersinde yapacaktır.

Şbt

Harezmi Eğitim Modeli projesi çervesinde öğrencilerimizle, bilinçli tüketim alışkanlığını kazandırmak amacıyla takvim hazırladık.

Şbt

Petrol ofisi okul spor kulübüleri ligi 100. Yıl kupası Sultangazi masatenisi turnuvasında Yıldızlar kızlar birinci, Küçük kızlar üçüncü olmuştur. Beden eğitimi öğretmenimizi ve kızlarımızı tebrik ediyoruz.

Değerli yazarımız İlyas Kara öğrencilerimizle buluştu.

Ara

Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu öğrencimiz Esra GÜMÜŞ İstanbul İmam Hatip Spor Oyunları Masatenisi turnuvasında 1. olmuştur.

Ara

Gazze için okulumuzda yapmış olduğumuz kermesten elde ettiğimiz ücreti İHH temsilcilerine teslim ettik.

Ara

Trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Ara

Okulumuzda Kudüs temalı pano çalışmaları yapıldı.