Okul yazar buluşmasında yarın saat 14:30 yazar Sami Bayraktar konferans salonunda öğrencilerimizle imza günü yapacaktır

Eyl

Okulumuz 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında Recep Tayyip Erdoğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi binasında eğitim öğretime devam edecektir.

Giriş Çıkış saatleri:

Giriş 13:20 Çıkış 18:00

Perşembe Giriş 13:20 Çıkış 18:40

May

Okul koridorlarımıza öğrencilerimizin erişebileceği satranç takımları koyularak öğrencilerimizin satrança olan ilgisini arttırdık.

May

Öğrencilerimiz "40 Şair, 40 Şiir" etkinliği çerçevesinde şiir ziyafeti sundu.

May

Rehberlik hizmetleri servisimizin düzenlediği kariyer günlükleri projesi çerçevesinde öğrenci ve velilerimize meslekler hakkında bilgiler verildi.

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Nis

Beyzanur Çalçı, İstanbul'un Avcılar ilçesinde 20 Kasım 2007 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Aslen Sinoplu olan Beyza İstanbul'un Sultangazi ilçesinde ikamet etmiştir. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında 50.Yıl İlkokulunda eğitim hayatına başlamış, 2017-2018 Eğitim Öğrtim yılında ise okulumuzda ortaokul kademesi eğitimine başlamıştır. Beyzanur Çalçı okulumuzun örnek öğrencilerinden olup çeşitli alanlarda başarılar elde etmiş, okulumuzu ve ailesini gururlandırmıştır. Mezun olduğu dönemde derece puanıyla okulumuzdaki eğitimini tamamlamıştır. Neşesi, heyecanı ve örnek kişiliğiyle bulunduğu her ortamda güzel izlenimler ve anılar bırakan kıymetli öğrencimiz Beyzanur Çalçı 1 Ocak 2022 tarihinde hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kıymetli öğrencimizin adını yaşatmak amacıyla okulumuz kütüphanesine Beyzanur Çalçı adı verilmiştir.

Mrt

Yaklaşan ramazan ayı vesilesi ile okulumuz koridorlarında yapmış olduğumuz çalışmalarla öğrencilerimizi  edebiyat ve islamın ortak paydasında buluşturduk.

Mrt

Galata Kulesi ve Rahmi Koç Müzesi gezimizi öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Tarihi ve kültürel alana yönelik olan gezimiz, gezerken öğrenen, öğrenirken sosyalleşen paydaşlarımızın güzel izlenim ve hatıralarıyla tamamlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale haftası münasebetiyle okulumuz Türkçe öğretmenleri şiir dinletisi etkinliği düzenledi. Etkinliğe öğrenciler, öğretmenler ve veliler katılım sağladı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi Günü'nde öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı programla şehitlerimiz anıldı.

Ock

Covid-19 sürecinde eğitim öğretim faaliyetlerini etkileyen güncel sorunlar hakkında okulumuz öğretmenleri ile fikir alış verişi yaptık.

Ock

Okulumuzda 6. - 7. ve 8. sınıf seviyelerinde DYK kursları açılmış olup, öğrencilerimizin kurslardan faydalanmaları sağlanmıştır.

Ock

Okulumuzdaki uygun alanlara hadis tablolara asarak öğrencilerimizin, okuyup bilinçlenmesini sağladık.