May

Okulumuz rehberlik servisi tarafından motivasyon, zaman yönetimi, verimli ders çalışma konulu seminer düzenlenerek velilerimiz bilgilendirildi.

May

Okulumuz öğretmenlerine güvenli internet kullanımı ve kişisel verilerin korunması konulu seminer düzenlenerek öğrencileri bilgilendirmeleri sağlandı.

May

Öğrencilerimizin derslere olan motivasyonunu arttırmak için neler yapabiliriz? sorusunu öğretmenlerimizle müzakere etttik.

May

Kütüphanemiz okul saatleri dışında da öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Faydalanmak isteyen tüm öğrencilerimiz faydalanabilir.

May

Okulumuzda ramazan ayı boyunca koridorlar süslenip, iftar programları düzenlendi.

May

Öğrencilerimizle birlikte doğa gezisi gerçekleştirdik.

May

Uygulamalı dersler Teknoloji Tasarım,Görsel Sanatlar,Müzik ve Beden Eğitimi ders öğretmeninin planlamasına göre kendi dersinde yapılacaktır.

Mrt

Mrt

Kahraman Maraş'ın Andırın ilçesinde ki Kardeş okulumuz Şehit Mustafa Dobur İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettik deprem sonrası acılarını paylaşıp her zaman yanlarında olacağımızı göstermek istedik

Şbt

Meslek dersleri kazanım testleri ile öğrencilerin bilgi ve kazanımlara sahip olma düzeyi tespit edilip, DÖGM materyal sitesinden örnek uygulamalara ve testlere öğrencilerimize uygulanmıştır.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı mesleki gelişim programları, hizmet içi eğitim faaliyetleri ve başvuru süreci incelenerek öğretmenlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün okullarda uygulamaya koyduğu "Dost Kitaplar/Kitap dostları: Okuyan 7'ler" projesi kapsamında okulumuzda okuma grupları oluşturulup kitap okuma etkinlikleri düzenli olarak gerçekleştirilmektedir.

Şbt

Okulumuzda lgs sınavına yönelik olarak tüm 8. sınıflarımıza ayda 2 tane olmak üzere düzenli olarak deneme sınavları yapılmaktadır.

Şbt

Okulumuzda üç aylar sokağı oluşturuldu. Koridorlara bilgilendirici afişler ve görseller asıldı.