Trafik güvenliği konusunda mevcut farkındalığın arttırılması amacıyla okulumuz öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Okulumuzda Kudüs temalı pano çalışmaları yapıldı.

Yunus Emre'nin en çok kullandığı kelimelerden üç tanesini seçip anlamlı bir cümleyle afiş oluşturunuz.

Mevlit kandiliniz mübarek olsun

Haz

LGS'de başarılı olan öğrencilerimiz LGS'ye giren öğrencilerimize tecrübelerini aktardılar.

Haz

Okulumuzda "Hayırda Yarışanlar Etkinliği" düzenlendi. Selamlaşma, Dostluk, Yardımlaşma, Paylaşma vb. değerler üzerinde duruldu. Bu sayede akran çocuklar arasındaki iletişim kuvvetlendirilerek, iyilik yaygınlaştırılır.

Haz

Okulumuz meslek dersi öğretmenleri tarafından Hz. Muhammed’in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu makale taraması yapılarak elde edilen sonuçlar öğretmenlerle paylaşıldı.

Haz

Öğrencilerimize cami ve cuma namazı bilincini kazandırmak amacıyla Mehmet Akif Camii ziyareti gerçekleştirdik.

Haz

Okul koridorlarımıza öğrencilerimizin erişebileceği satranç takımları koyularak öğrencilerimizin satrança olan ilgisini arttırdık.

May

Okulumuz öğrencileri tarafından imam hatip okulları kuruluş yıl dönümü etkinlikleri düzenlendi.

May

Değerler eğitimi çerçevesinde deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yardım amaçlı sınıflarımızda ,Ramazan ayı içersinde ,Ramazan Sandıkları oluşturuldu. Bu sandıklarda toplanan yardımlar ÇEDES projesi ile kardeş okul ilan edilen deprem bölgesindeki okulda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere gönderilmesi planlanlanmaktadır.

May

Meslek dersi öğretmenlerince belirlenen haftanın hadisi koridorlarda asılarak öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

May

Okulumuz öğrencilerine akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda lise tanıtımları gezileri gerçekleştirildi.