Harezmi Eğitim Modeli

Okulumuzda uygulanan harezmi eğitim modeli çerçevesinde yapılan etkinlikler bu kategori altında paylaşılacaktır.

Şbt

Harezmi Eğitim Modeli projesi çervesinde öğrencilerimizle, bilinçli tüketim alışkanlığını kazandırmak amacıyla takvim hazırladık.

Harezmi sınıfı öğrencilerimizle birlikte yetişme süreçlerimi gözlemlemek için bitki almaya gittik.

3. Haftaya Isınma oyunu(sandalye oyunu) başladık. Öğrencilerimiz yetistirmek istedikleri bitkiler hakkında sunum gerçekleştirdi. Son olarakta gruplara ayrılıp afiş tasarladılar.

Harezmi Eğitim Modelinde İkinci Hafta Programımız

Isınma Oyunu : Meyve Sepeti

Öğretim Yöntemi : İstasyon tekniği

Öğretim Yöntemi : Sunum tekniği

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında da Harezmi Eğitim Modeli'ni uygulamak adına okulumuzda çalışmalara başladık.

Harezmi Eğitim Modeli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ilk derslerini sıradışı ve yaratıcı etkinliklerle gerçekleştirdi. Yeni ve farklı fikirler için Harezmi ekibimizi takipte kalalım

Mrt

Hayatın her alanında hazır bir nesil için oklavaları kuşandık. Okulumuzun Harezmi sınıfı öğrencileriyle hamur açma etkinliği gerçekleştirdik.

Şbt

Harezmi öğrencilerimiz unutulmaya yüz tutmuş bir değerimizi daha okulumuzda gündeme getirip tanıttı. "Tuğla Taş" oyunu öğrencilerimize tanıtıldı ve ilerleyen haftalarda turnuvası icra edilip dereceya giren öğrencilerimize ödüller dağıtıldı.

Şbt

Kültür toplumun kimliğidir !

Harezmi sınıfımız ve öğretmenlerimiz, Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan "at ve biniciliği" yakından tanımak için harekete geçtiler. Bu güzel ve anlamlı etkinlikle okulumuz hafızalarına kazınacak birkaç kareyi sizlerle paylaşıyoruz.

Şbt

Harezmi Eğitim Modeli öğrencilerimiz "Kültürümüzün Unutulmasın" temalı çalışmalarına,  "Osmanlı Macunu"nu tanıtarak devam etti.