E-Twinning

Okulumuzda uygulanan E-Twinning projesi çerçevesinde yapılan etkinlikler bu kategori altında paylaşılacaktır.

Nis

"Math Of Climate,Climate Of Math" e twinning projesinin etkinliklerinden Chatter Pix web2.0 aracını kullanarak öğrencilerimiz iklim değişikliği,su kaynaklarının azalması,nesli tükenmekte olan hayvanlar,küresel ısınma gibi konularını ele alarak seslendirme yaptılar.

Nis

Matematik öğretmeni Ayşe Nazlı ERGÜN DÖGEN'in yürüttüğü Math Of Climate,Climate Of Math adlı e Twinning projesinde proje ortaklarımızla hazırladığımız iklim değişikliği konulu matematik sorularını kahoot web2.0 aracıyla düzenleyip sınıflarımda uyguladım.

Şbt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimizden Özgül Tuğra Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Ortaokulu adına ortağı olduğu 10 okul ve 10 öğretmenle yürüteceği BENİM MİRACIM NAMAZ eTwinning Projesi başlıyor. Öğrencilerimize namaz alışkanlığı kazandırmayı hedeflediğimiz projemizde mübarek 3 aylar süresince aktif çalışmalar yürütülecektir.

Ock

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında Matematik öğretmeni Ayşe Nazlı ERGÜN DÖGEN'nin yürütmekte olduğu  "World Pi Day Project Math Festival" e Twinning projemiz başlıyor. Dünya Pi gününü kutlamak ,Pi sayısının ne olduğu keşfetmek, 21 .yy becerilerini geliştireceğimiz çesitli web2.0 araçlarını öğrenip kullanacağımız,matematik derslerini eğleneceli hale getirip ön yargıları yıkacağımız projemiz başlıyor.Öğrencilerimizin aktif katılımıyla çalışmalarımıza başladık.

Kas

Matematik öğretmeni Ayşe Nazlı ERGÜN DÖGEN'in 8.sınıflarla yürütmüş olduğu World Pi Day Project-Math Festival e Twinning projesinin 5-24 Ekim kodlama haftası etkinliği

Kas

Okulumuzda E-Twinning "Peygamberimi Anlatıyorum" Projesi uygulanmaktadır.